Eilen siis piti tehdä jotain reipasta. Ehkä kuvat kertovat paremmin miten onnistuin.

 

 

Työhuoneeni pöytä ja osa lattiaa. Olen jo kauan yrittänyt saada huoneen kuntoon, mutta aina kun menen huoneeseeni, olen heti jo niin uupunut pelkästä näystä, että negatiiviset energiat lamauttavat minut välittömästi. Joten päätin tämän asian olevan nyt se Reipas teko.

Ja tähän sitten päädyin.

 

 

Jaa-a, liekö tuossa nyt sitten parannusta. Pöytäni ainakin aluksi lähes tyhjeni, tavarat vain muuttuivat. Toinen tietokone on poikani, joka toi sen illalla äidille "huoltoon". Joo ja mähän oonkin sitten oikein asiantuntija ! HÖH. Pojan koneesta on jonnekin kadonnut nettiyhteys, ja lapsi pyysi äitiään korjaamaan asian. Sitä sitten säädin vielä illalla. Oma kone vieressä, että voin etsiä ohjeita nettisivuilta. Tänä aamunakin olen säätänyt enkä ainakaan tähän mennessä ole saanut vikaa pois.

Tuo lattia, no siinä on se parannus, että nuo levällään olevat laatikot ovat Roskia! Ne saa viedä pois, ja lisää vielä löytyy, kunhan jatkan.

 

Eli siis ainakin pääsin alkuun. Selkä ja pää olivat eilen niin kipeet, ettei hommasta meinannut tulla mitään. Mutta täytyy myöntää, olo on energisempi. Eli helpompi nyt jatkaa tästä, kun alkuun on päästy.