Tänään tuli tilaamani kirja; Onnellinen arki, 365 ohjetta parempaan elämään. Teksti Jenny Hare 2009. Suomennos Reetta Tilvis ja Kalle Virtanen.Aurinko Kustannut Oy. Painettu Kiinassa 2011. Hinta 16.90, postituskulut 4,00.

 

Siinä kirjan tiedot. Entäpä itse kirja.Kirjassa on tietenkin kopiointikielto, mutta ei varmaan haittaa jos kirjoitan tähän kirjan käyttöohjeen.

"Näin käytät kirjaa. Jos olet hankkinut tämän kirjan osana alkavan vuoden suunnitelmaasi, hieno, mutta jos kirja osui käteesi sattumalta kesken vuoden, älä huoli -  se toimii silti. Ei ole pakko aloittaa vuoden ensimmäisenä päivänä päästääkseen tavoitteeseen; aloitat vain 1. päivästä ja jatkat järjestyksessä eteenpäin.

Jokaisen kuukauden jälkeen on kysymyksiä, joiden avulla voit arvioida edistymistäsi.Tarkistuslistan yhteydessä on tilaa myös omille muistiinpanoille, ja kirjan lopussa vielä lisää."

Tästäkö se nyt alkaa, uusi onnellinen elämä. Kun joka päivä luen sen päivän tehtävän ja teen sen mukaisesti. Kuinka monta kertaa muistan lukea ja tehdä. Loppuuko innostu päivän 6 vai 16 kohdalla. Ja sitten harmittaa vietävästi. Kannustaisiko se minua, jos joka päivä myös kirjoittaisin tänne tehtävän otsikon ja referoin tehtävän tarkoituksen ja kerron miten suoritin kyseisen tehtävän. Entä miten monta päivää sitä tee. Siinäpä onkin jo tehtävä ennenkuin olen edes ensimmäistä tehtävää lukenut. Mutta voisin ainakin kokeilla, joten aloitetaa samantien.