Päivä 45

Älä ärsyynny kritiikistä

"Varo menettämästä malttiasi,kun sinua kritisoidaan. Kosto voi tuntua tyydyttävältä ajatukselta hetkellisesti, mutta pidemmän päälle se tuntuu ikävältä. Jätä kielteiset kommentit omaan arvoonsa, hymyile tai älä reagoi ollenkaan solvaukseen. Joskus voi olla painaa negatiivinen kritiikki mieleen ja palata siihen myöhemmin, ehkä oppiakseen siitä jotain. Asiattomat kommentit voit puolestaan hyvillä mielin jättää huomiotta.

Kieltäytymällä asettumasta tuomitsevan kritiikin tasolle säilyttää itsevarmuutensa ja pysyy vahvana."

Välitöntä iloa

KUVITTEELLINEN SATEENVARJO

Sulje silmäsi ja kuvittele, että päälläsi on sateenvarjo. Toisten ilkeät sanat ja herjaukset osuvat varjoon ja valuvat sen päältä pois vahingoittamatta sinua.

 

Niinpä niin, sitä kritiikkiä ja ilkeitä sanoja on tässä ollut ihan riittämiin. Enkä kyllä kaipaisi enää yhtään enempää niitä, en jaksa enää yhtäkään. Onnekseni minulla on niitäkin ihmisiä, joilta saan lohtua ja tukea, olkapäätä mihin nojata. Miksi kaikki onkin mennyt niin vaikeaksi niin lyhyessä ajassa. Eikö tämä jo riitä. Antaisivat minun olla rauhassa, en minäkään ketään ole kritisoimassa, en edes käy missään, ja silti jopa postilaatikkooni laitetaan epämääräisiä viestejä. Eikö missään saa olla enää rauhassa?