Minulla on tosiaan ollut vähän hetkiä jolloin olen voinut itseäni hemmotella, ainakin kotini ulkopuolelle. Joten jossain vaiheessa keksin erään kaupan hyllyllä erittäin kivan valikoiman tiettyjä juttuja. Ensimmäisen kerran käytin näitä viime vuonna silloisen työpaikkani pikkujoulutilaisuudessa. Vaikka rahatilanne on todella olematon, jostain olen kuitenkin repinyt sen verran valuuttaa, että olen voinut näitä hankkia. Aluksi näiden käyttö oli hankalaa, mutta tässä ajan myötä olen oppinut laittamaan näitä niin ettei meinaa irti saada, eivätkä itsestään tippuile tärkeässä paikassa. Koska kuvat kertovat enemmän kuin sanat, kerron siis kuvin minun hemmottelutapani.

Ensin tässä vähän välineitä.

 

Sitten erilaisia käyttömahdollisuuksia.

 

 

 

Rakastan sormuksia ja rannekoruja, joita mahdollisuuksien mukaan käytän paljon, ehkä liikaakin. Ja jos mahdollista, niiden pitää olla myös kiliseviä ja muutenkin huomiota herättäväviä

 

 

Että tällaista hemmottelua teen itseni kanssa. En tosiaankaan tee tätä vain huomion herättämiseksi, enkä kenenkään vuoksi, vaan ihan omaksi ilokseni. Ja onhan se kiva jos joku sattuu näitä ihailemaankin ja ehkä jopa kehumaan. Ja tätä voi harrastaa ihan omassa kodissa, eikä nyt ihan kokonaan konkurssiin ainakaan vielä ole minua vienyt.