Päivä 49

Keksi hauska idea

Anna itsellesi vapaus hulluihin ajatuksiin.Yritä keksiä jotain mahdollisimman hullua, kunhan se ei vahingoita muita, ja mieti sitten vaihtoehtoja sen toteutukseen.

Vaikka ideasi ei lopulta toteutuisikaan, sen keksiminen ja jakaminen voi aiheuttaa iloa muille iloa.

Ritarillinen ja oikeamielinen haave esimerkiksi hyvän asian puolesta tai yritys saada ystävä ystävä unohtamaan murheensa voi jo ajatuksena saada aikaan positiivisen vaikutuksen. Anna mielikuvituksen laukata!

Välitöntä iloa

Hauska tapa kerätä rahaa suosimaasi hyväntekeväisyyteen on sposoroida työkavereitasi pukeutumaan hassuihin hattuihin lounastauolla. Kutsu myös muita sponsoreiksi.

 

Mutta tämähän menee jo melkein samaan asiaan kuin edellinenkin tehtävä. Minähän en muuta teekään kuin hassuja ideoita erilaisissa yhteyksissä. Siis niin hassuja, ettei niitä voi aina edes ajatella oikeasti tehtäväksi. No, jospa muistelesi tässä niitä hassuja juttuja päivän pari. Ja sitä paitsi, kun tänään on ne harkat, mulle voi tulle siellä uusia ideoita siihen näytelmään, joita eivät vanhat konkarit ole vielä osanneet ajatella. Kivaa, että alkaa olla piristäviä tehtäviä välillä, jotka eivät saa minua enää kovin synkistelemään, toivottavasti.