Päivä 56

Muista kukan tuoksu!

Uppoudu antaumuksella kukkakimpun tai yhden kukan tuoksuun.Kukkien tuoksu tallentuu aivoihisi niin monimuotoisena, että voit palata siihen muistisi kautta aina kun haluat.

Mieti haistelevasi ruusua. Keskity ajatukseen. Eikö tuoksu olekin huumaava! Jotkut pitävät liljojen tuoksusta, entä sinä? Mikä on lempituoksusi? Nauti ja koe todellista iloa.

 

Sattuipas taasen sopiva tehtävä. Vaikka onkin keskitalvi, niin tämä kukantuoksu ja kukat ovat yksi keskeinen osa-alue eräässä tapahtumassa, jota olen tässä tekemässä. Vaikka ei aivan konkreettisesti vaan lähinnä ajatuksen tasolla.

Itse en pidä ruusuista tai liljoista, joista tehtävässä kerrotaan, ehkä niiden liiankin voimakas tuoksu vaikuttaa minuun negatiivisesti. Omat lempikukkani ovat neilikat, tulppaanit ja gerberat. Niissä ei ole voimakasta tuoksua, mutta jotain muuta niissä näen. Neilikat ovat jotenkin herkkiä ja tunteellisia, tulppaanit sitkeitä ja ryhdikkäitä, gerberat uljaita ja kuitenkin niin heikkoja. Gerberan varsihan suojataan ohuella muoviputkella, ettei iso ja muhkea kukka katkaise hentoa vartta. Ehkä nuo kukat kertovat minun luonteestani ja persoonastani.