Päivä 61

Ole kosketuksissa luonnon kanssa

Mikään ei saa tuuletettua synkkyyttä pois yhtä hyvin kuin ulkoilma. Puutarhan hoito, oli se sitten omasi, ystäväsi tai sukulaisesi, on loistavaa puuhaa.

Kaivaminen ja kylväminen ovat hyvä keino edistää verenkiertoa ja nostaa energiatasoa. Saamasi ylimääräinen happi edistää niin aivojesi kuin lihastesi toimintaa ja luo hyvänolon tunteen. Kylväminen tarkoittaa uskoa tulevaisuuteen ja uuteen kasvuun. Sadonkorjuu tai uusien kukkien kukinta luo täyttymyksen tunteen tehdystä työstä ja tuntuu juhlalliselta.

TUO LUONTO SISÄLLE
Tuo pihalta kukkia ruukussa vaikka työpöydällesi. Näin pidät yhteyden luontoon myös sisällä ollessasi.Jos siis jatkaisin näiden tehtävien kanssa. Tuota maailman menoa tehtävän 60 kohdalla tuli tarkkailtua, sen mitä jaksoi, aika masentavalta ja surulliselta kannalta, joten jätetään se jo omaan lokeroonsa. Koska aloitin kirjan tehtävät joskus syksyllä, niin tällainen puutarhanhoito tehtävä on vähän etuajassa, mutta tämänkin voi muuttaa nyt tämän oman itsen kasvuun ja uuden alun kylvämiseen. Ulkoilu alkaa olla mahdollista, koska ilmat alkavat sen sallia, lumi sulaa, jäätiköt pihasta ja tieltä sulavat. Eli nyt uutta kasvua vanhan tilalle vähitellen.