Enkelin silmin  blogista sain/otin

Hyvän mielen haasteen
 
“Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä
           Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa
               (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
                  Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille,  että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi
(linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).”
 
1.     Aurinko. Olen niin Aurinko-ihminen. Kesän lapsi. Nyt juuri paistaa Aurinko ja vaikka loska lentää koska eilen satoi lunta, tulen hyvälle tuulelle kun Aurinko paistaa.
2.    Kirjat, melkein minkälaiset kirjat vain, jo kirjan kädessä pitäminen tuo hyvän mielen. Kirjan muoto. Olen heti kiinni kirjassa, jos muoto on epätavallinen. Vanhat kirjat, niiden tuoksu tai haju, niistä voi haistaa ja tuntea monien ihmisten jäljet, jotka ovat kirjaa käsitelleet.
3.    Ystävät tietenkin, siis tosi-tosi ystävät. Liian monesta ”ystävästä” onkin löytynyt myös vihollinen tai petturi.
4.    Omat lapset ovat aina tärkeitä ja heidän kanssaan voin jakaa, antaa ja ottaa hyvää mieltä, tasapuolisesti kaikkea molemmin puolin.
5.    Eläimeni tuovat aina minulle hyvää, tietenkin harmittaa jos ovat vahinkoja tehneet, mutta ne ovat silti vain viattomia luontokappaleita, eivätkä tahallaan halua aiheuttaa harmeja. Joskus vain katselen kun neljä peippoa lentelee orrelta toiselle, tai kissoista jokin tekee hassujaan, tai on vain hauskasti muuten. Koirien kanssa temmelletään taas omalla tavallaan.
6.    Käsityöt, käsillä tekeminen, silloin varsinkin kun ei ole mitään pakkoa tehdä. Uuden tekniikan opettelu tai vanhan uudistaminen.
7.    Kirpputoreilla tulee hyvä mieli, joskus on niin ihanaa ja kivaa tavaraa, että harmittaa kun ei voi ihan kaikkea ostaa. Mutta jo kauniiden esineiden koskettaminen ja katselu saa hyvän mielen aikaan. Jokin esine saattaa tuoda muistoja jostain kaukaa.
8.    Musiikki, melkein millainen musiikki vain, riippuen mielialasta ja mitä muuta olen tekemässä samaan aikaan. Musiikki voi tuoda ikäviäkin asioita mieleen, mutta silti tavallaan hyvällä tavalla.
9.    Värit. Että on värejä. Vaatteissa, luonnossa, värikynissä. Pulloissa, purkeissa, värinapeissa. Joka puolella.
10.  Kirjoittaminen. Ajatteleminen. Kirjoittamisen ajatteleminen. Kirjaimet, joiden avulla voi kirjoittaa ja ilmaista tunteitaan.


Tämä haaste oli siis blogissa Enkelin silmin. Kirjoittaja ei ollut haastanut ketään, vaan jättänyt haasteen avoimeksi vastaan otettavaksi. Minulle ei ole koskaan tullut haasteita, en tiedä mitä mieltä olisin jos niitä alkaisi solkenaan tulla, mutta tämä kolahti. Minulla on viime kuukaudet todella rankkoja ja vaikeita, joten halusin kokeilla itseäni, onko minulla asioita, jotka tuovat minulle hyvää mieltä. Millaisia ne ovat, mistä saan voimaa ja halua jatkaa, ennen kaikkea mikä saa minun voimaan hyvin. Ja löytyihän niitä, ei oikeastaan tarvinnut kovin paljon ajatella. Lopulta hyvän mielen tuovat aika yksinkertaiset ja pienet asiat. Minulla on mahdollisuus mm. noiden asioiden avulla selviytyä, varmaan on muitakin, mutta tuossa ensimmäiset kymmenen, koska kymmenen piti listaan laittaa.PUOLEN HEHTAARIN METSÄ

mörököllin ajatukset

Koruttoman Kaunista

enkelivauvan äitinä

http://parastaennen.vuodatus.net/