Päivä 66

Liiku säännöllisesti

Säännöllinen liikunta on tärkeää,mutta aloita kohtuudella. Aseta lyhyen tähtäimen päämääriä, jotka voit saavuttaa helposti. Tällä tavoin koet onnistumisen tunteita. Muista, että vakituinen liikunta,esimerkiksi kuntosaliharjoittelu tai kävely, pitää energiatasosi korkealla.

Suunnittele, mihin väliin päivääsi liikunta mahtuu ja tee siitä osa viikkorutiiniasi. Liikunta kohentaa terveyttäsi, virkistää mieltäsi ja jälkeenpäin voit olla ylpeä aktiivisuudestasi. Muuta suunnitelmat teoksi!


Niinpä niin. Vaan kun ei kiinnosta. Tiedetään, että liikunta tekisi hyvää, varsinkin kun kunto on mitä on. Täysin rappiolla. En edes postilaatikolla käy vaikka sekin olisi jo jotain, matkaa sinne on noin nejäsataa metriä. Jos ei ole asiaa kauppaan, tai minnekään muualle, jätän postin hakemisen sellaiseen päivään, että menen autolla ohi! Ohhoijaa. Laiska, saamaton ja tyhmä minä. Olla möllötän vain sisällä ja korkeintaan suunnittelen. Ehkä joskus, joskus... Ei jaksa, huvita, kiinnosta jne. Tee tästä nyt sitten jotain. Joskus -