Päivä 67

 

Luota onneesi

Itsevarmuus on oleellista hyvän onnen kannalta. Etsi aina tilaisuuksia olla onnekas. Voit esimerkiksi osallistua erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin. Ei tietenkään ole taattua, että voitat, mutta todennäköisyys on suurempi, kuin jos et osallistuisi lainkaan.

Itsensä onnekkaaksi tunteminen on hyödyllistä itsetunnolle. Elämässä on täynnä onnenpotkuja ja vastaiskuja, mutta omaan onneensa luottaminen parantaa menestymisen mahdollisuuksia.

Päivän ajatus

ONNI MYÖTÄ!

Jos tunnet olosi onnekkaaksi, olet onnekas.

 

Niinpä, mitähän minä juuri kirjoitin tuosta asiasta jo palasen. Aikoinaan lähetin lähes kaikki mahdolliset kupongit, kylläkin EI-kuoressa. Ei palkintoja, jos laitat KYLLÄ-kuoressa ja tilaat samalla, ihan sama juttu. Sitten maksat sitä turhaa lehteä tai muuta vastaava, etkä meinaa siitä päästä eroon millään. Arpoja turha ostaa, myyjäisissä vaikka sataan lappuun laittaisit nimesi, ei palkintoja. Ei juurikaan nosta itsetuntoa, yleensä menee vain rahaa, kun se arpa pitää ensin ostaa ja mitään et saa vastineeksi. Joten, mitähän tästä saan aikaiseksi. Jotain, mutta en vielä tiedä mitä.