Sain seuraavanlaisen haasteen mörökölliltä. En tiedä keille tätä jatkaisin, mutta ne jotka haluavat voivat ottaa haasteen vapaasti vastaanOhjeina on:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

 


Seitsemän faktaa itsestäni

1. Olen tekstiillialan artesaani sekä hoitaja aiemmalta ammatiltani. Kumpaakaan en oikeastaan pysty kunnolla enää tekemään, johtuen sairauksistani. Lähinnä fibroreumani ja nykyään myös nivelissä olevien kiertäjäkalvojen tulehduksista johtuen.

2. Rakastan käsitöiden tekemistä, mutta joudun nykyään rajoittamaan niiden tekemistä edellä mainittujen asioiden vuoksi. 

3. Omistan neljä kissaa, joista tällä hetkellä yhdellä on kaksi pentua, ainut tyttökissani. Minulla on myös kaksi koiraa, neljä seeprapeippoa ja kaksi jättiläisakaattikotiloa.

4. Minulla on oma pieni talo, tai osittain vielä pankin, koska lainaa vielä on. Talo on todella kauniilla paikalla, varsinkin kesäisin on puhdasta luontoa ympärillä. Talvet ovat hankalia, pimeitä ja ankeita.

5. Minulla on kaksi aikuista lasta, kolmas olisi yksitoistavuotias, mutta hän kuoli jo ennen syntymäänsä, muutama päivä ennen laskettua aikaa. 

6. Menetin vähän yli kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen rakkaan ihmisen, ja siitä yli pääseminen on vaikeuttanut elämääni. Olen välillä kovin masentunut ja surullinen. Sairastan muutenkin masennusta/maniaa. Yritän selvitä senkin sairauden kanssa parhaani mukaan.

7. Haluaisin kirjoittaa kirjan, mutta en tiedä miten sen tekisin. Vaikka saisinkin kirjan aikaiseksi, kuka tai mikä taho julkaisisi kirjani.