Otinpa sitten heti yhden tehtävän tehtäväkseni. Tämä blogi on tarvinnut vieläkin jotain säätöä. Ennen kirjoitin erilaisilla väreillä tekstejäni, ja huomasin, etteivät ne kaikki enää näy kunnolla uudessa pohjassa. Joten menin koko blogin tekstit läpi ja muutin tekstin värin mustaksi, ellei se alkuperäinen väri ollut luettavissa. Menihän siinä muutama tunti sujuvasti. 

Sain myös aikaiseksi siivoamiseen liittyvät asiat blogin siivoamisen jälkeen. Joka päivähän täällä pitäisi siivota. Puulämmitteisessä talossa on puunmoskaa koko ajan lattioilla, kurainen piha aiheuttaa sisääntullessa omat sotkunsa ja tietenkin pikkukoira kuljettelee kaikenlaista rojua. Saa olla sukkiensa perässä vähän väliä, jos ne on väärään paikkaan laittanut. Paperinenäliinat on tosia kivoja revittäviä, jos sattuu sopivasti koiran ulottuville. Mutta en minä joka päivä haluaisi vain siivota ja siivota. 

Elämässäni oikeastaan ole enää mitään mieltä. Olla möllötän vain kotona, harvoin käyn missään ja silloinkin kun käyn, on minulla jotain asiantynkää jonnekin. Tähänkö tämä minun elämäni on mennyt, yhtä jahkailua vain koko ajan. Ei mitään tapahtumia, joista voisi kertoa. Taidan elää aika tylsää elämää tällä hetkellä. Muuttukohan se tästä enää, varsinkin jos saan sen eläkkeen tai mikä lie kuntoutusraha se onkaan. Sen jälkeen sitä saakin olla oikein luvan kanssa tekemättä yhtään mitään, jos asian nyt tuolla tavalla voi ilmaista.

Käsitöitä tietenkin teen koko ajan, vaan kun kivut vievät siitäkin osansa. Olkapäät ja kädet kokonaisuudessaan ovat jatkuvat kipeät, taisin näistä kivuistani jo kertoakin. Ne kuitenkin on päällimmäisenä jatkuvasti, ja haittaavat elämistä ja olemista, vievät senkin vähän tekemisen ilon mitä voisi olla. Tästä postauksestakin tuli nyt vain yhtä jahkailua ja asioiden toistoa. En saa itsestäni irti enää kirjoituksiakaan. Mutta mistäpä sitä kirjoittaa kun ei mitään kerran tapahdukaan. Kuvat voisivat piristää blogiani, mutta olen huomannut muiden ainakin tuskailevan kuviensa kanssa, ja jos minä en onnistuisi niiden kanssa, järki lähtisi varmaan lopunkin. Joten antaa niiden kuvienkin olla. Ja mistä minä laittaisin kuvia, samaa pihaako kuvaisin, samoja eläimiäni vai mitä. Ei tästä nyt tänään parempaa postausta saa vaikka kuinka vääntäisi. 

Jaahas, seuraavaksi pitäisi taas tehdä tarkistuslista tehtävistä 62-92. Nämä tehtävät on tehty hiukan yli vuoden aikana,joten toisaalta voisi ollakin järkevää katsoa mitä tässä vuoden aikana on tapahtunut. Mutta se seuravaan postaukseen.